..:: clickz's ::..

Tuesday, April 14, 2009

GengSeluarKetat - Epi8 "GeMPAR"

sms yg diterima: "4registered GSK-1stGenaration oNLY! 2nite got urgent Metting+Discussion! so u all we be there 10pm location :YM @ SKYPE dpands on da line tenet k!.. A lot of things dat we need to be discussed.. i hope can c u 2 all 2 nite"tulisan asal : Pandot
suntingan : Aiman

11 April 2009, GengSeluarKetat-1stGenaration julung2 kalinya mengadakan mesyuarat dalam YM dan skype bersama dengan semua ahli. kehadiran sangat memuaskan, di mana daripada 15 ahli GSK, 12 orang online malam tadi mesyuarat dimulakan dan diakhiri dengan lancar.

Buat kali pertamanya patam, selaku ayahanda ataupun penaung kepada GengSeluarKetat memulakan bicara... pergh.. sErius tau!! sore dia...!!! boleh pun sore serius ayahnde patam nie... kan macho dan nampak berkarisma kalau camtu... ni suka buat lawak jer.. kalau tak selalu jer mengusik adekberadek GSK yg lain.. ehem ehem ehem.. serius balik... terdapat 3 agenda utama yang dibincangkan dalam mesyuarat GengSeluarKetat.. berikut adalah agenda yang dibincangkan:


1. status? mi_kari_kaw sama ada dimasukkan dalam keluarga GSK-Genarasi 1 ataupun tidak ?

2. masalah peribadi GSK dengan salah seorang ahli yang namanya… ???

3. cadangan mewujudkan ETIKA dalam GSK !!.

setelah mesyuarat berjalan, berikut adalah hasil yang diperolehi:

1. status mi_kari_kaw?

mi..., ataupun orang panggil abang mi.... mendapat persetujuan semua orang bahawa dia dimasukkan ke dalam generasi pertama GSK atas alasan, dia ada join gath aritu dan dia pun didapati sekepala dgn kami. pada awalnya ada bantahan daripada ahli GSK, tetapi kemudiannya diterima oleh semua .... ( sape mi nie? Nak kenal mi? tgu entri akn dtg.. Ahli Baru dalam GSK!!)

untuk mengetahui Laporan Asal dan kesudahan mesyuarat pertama GengSeluarKetat ini sila layari blog Pandot.. di
http://bdk-uitm-perlis.blog.friendster.com/ terimakasih

kredit foto : Arkib GengSeluarKetat 2009
HakCipta : reality-inmylife.blogspot.com

0 Kritik!! :

Blog Widget by LinkWithin