..:: clickz's ::..

Monday, February 23, 2009

GengSeluarKetat - Episode2 "1stGENARATiON"

.. hari berganti hari,
Malam berlalu... Siang berganti,
semalam ke hari ini,
ikatan yang terjalin semakin erat ..


1st Genaration..

1 sejarah telah tercipta, YM telah menemukan kami semua.. "Sekepala" membuatkan kami cepat sangat mesra antara satu sama lain. dari latar belakang yang berbeza, telah menjadikan setiap dari kami mempunyai karaktor masing-masing.


Perwatakan yang berlainan, menyerikan setiap malam kami.. ada yang gemar menyanyi, ada yang suka berteka teki, ada yang suka ketawa, ada yang kuat merajuk, ada yang suka kata "WAHH!!" ada yang suka menyampuk, ada sahaja .... ermm mmg kami saling memahami antara kami...


Tercetusnya, nama GengSeluarKetat apabila Opah ingin membuka BLOG berdasarkan kami semua. Opah meminta pendapat kami untuk memberi nama kepada BLOG tersebut, macam-macam nama telah dicadangkan. Bila aiman kenang waktu itu memang kelakar... sampai kami bergaduh seketika hanya untuk memberi nama kepada BLOG itu... ada yang beri "GENG PINK", "GENGSELUARPINK", "GENGKETAT", dan banyak lagi...


Akhirnya, diatas persetujuan ramai yang ada pada ketika itu, nama "GENG SELUAR KETAT" itulah kami. Sejak nama itu termatri didalam ingatan kami, hubungan kami....

...semakin hari semakin rapat
semakin sayang semakin rindu...


Kami adalah Generasi 1 - GengSeluarKetat, selepas beberapa bulan kami berchatting .. disini aiman dapati hanya 7 Lelaki & 7 Perempuan yang didapati SETIA dalam perhubungan ini. Mereka dipilih berdasarkan.. kekerapan INDIVIDU berhubung antara satu sama lain, memberi kerjasama antara sama lain, tidak Bermulut Celupar didalam CF "Waras", tidak mementingkan diri sendiri apabila didalam CF, tidak Malu, Jujur dalam persahabatan, Caring, dan yang sewaktu dengannya...

Mereka adalah.... hehehehehe.... tungguuu!!!!!

nak mengenali "SiAPA kami??
nantikan Episode 3..
Lebih Panas Lebih Konterversi Lebih Gosip


Stay Tuned..
episode 3

2 Kritik!! :

  1. norlina alfan said...

    wei..wei.. kenapa perlu pink menjadi isu nih? adeh.. padahal aku baru je join korang ni.

  2. chuk-chuk-ssssgilavavi said...

    WAAHHH! cm kenal je ayat 2
    chaiyok2 abg ku

    ta saba mau tggu episod 3

Blog Widget by LinkWithin