..:: clickz's ::..

Thursday, February 26, 2009

GengSeluarKetat - Episode3 "kAMi"

Kami adalah Generasi 1 - GengSeluarKetat,
selepas beberapa bulan kami mengenali hati budi masing-masing, .. Disini aiman dengan cara eXclusiVE dan mewakili Penaung GengSeluarKetat mengisytiharkan
ahli-ahli GengSeluarKetat..

bahawasanya Generasi Pertama GengSeluarKetat di huni
oleh 7 Putera & 7 Puteri yang didapati begitu SETIA dan "serius" dalam perSAHABATAN ini ...

kriteria-kriteria mereka terpilih adalah berdasarkan..

1. Suara Lemak Merdu disukai ramai .... hehehehee,
2. Rupa paras yang Comel .. hahhahaha ....
3. Tubuh badan yang Montok.. lallalallalal...
aiman .. KO GILE?????
opssss SORY!!!

TAK LAHHHH!!!

BUKAN itu yang kami cari.. mereka yang terpilih untuk
mengemudi GENERASi PERTAMA ini adalah berdasarkan..

1. "Kekerapan" INDIVIDU itu berhubung antara satu sama lain
2. "MengHormati"
3. TiDAK Bermulut Celupar didalam CF "Waras"
4. TiDAK "Mementingkan Diri" sendiri apabila didalam CF
5. TiDAK Malu "MESRA"
6. Harus "Jujur" dalam persahabatan,
7. "Caring" .. hehehehhehe
8. Tidak "Memburuk-burukan" satu dengan yang lain
9. .... dan yang sewaktu dengannya ..
klu nk cite kriteria-kriteria mmg la byk nanti tak cukup plk blog nie.. hahhaha...

.....dengan BANGGA nya disini dan atas permintaan ramai aiman dengan rasa rendah diri memperkenalkan ...
GengSeluarKetat - 1st GENARATiON



Smuanya tlh terJAwaB, Inilah kAMi???

nak mengenali kami dengan lebih dekat.. nak mengetahui cerita-cerita kami selanjutnya tunggu EPISODE 4 ..

lebihPanas lebihKonterversi lebihGosip

stay tunedepisode4

P/S: aiman minta maaf pada semua kawan-kawan yang mengikuti blog aiman ni, kelewatan mengUPdate blog disebabkan aiman Demam laaaa .. uhuhuhuhuh :( .. ini aiman gagahkan jua update blog untuk anda smua... TQ

2 Kritik!! :

  1. chuk-chuk-ssssgilavavi said...

    ya allah!
    tharu bce episod ke3 nie
    trus sucess abg ku!

    sume kiut,nsem,cntek....waahh!
    chaiyok2

  2. norlina alfan said...

    ehem.. yang kiut hensem tu aiman. yang cantik itu chuk. kekeke...

    wah.. dah ada pengisytiharaan geng suar ketat generasi pertama!

    tak sabar2 nak jumpa korang nanti....

Blog Widget by LinkWithin