..:: clickz's ::..

Monday, March 2, 2009

GengSeluarKetat - Episode4 "1st jper-2"

continues...
sambungannya..


............. pas2 kami merancang yang pagi esok (9febuary) nya nk pegi mandi AirTerjun di Ulu Kenas !!! dan merancang malam pergi IPoh berjumpe dgn Bucuk dan Pooh+Nobita..

... pagi2 lagi aiman dah bangun excited nak pegi Picnic.. heheh sebelum tu aiman mengajak AbgMacan, Patam dan semua pergi ke Restaurant Kamariah iaitu restaurant ibu aiman sendiri untuk makan tengah hari..

selain itu aiman tunjukkan CC aiman kpd AbgMacan dan Patam.. Perasaan Gembira memang tak dapat aiman katakan.. sb tak sangka AbgMacan dapat jugak menjejak kan kaki ke CC aiman.. Syukur ... alhamdulilah..

Yela selama ini aiman menyembunyikan status aiman terutamanya AbgMacan.. dan semua GengSeluarKetat.. jgn maree yeee...
TQ abgMacan dan Patam..
sebab memahami situasi dan keadaan aiman ...


selepas Perut dah penuh, baru lah kita org pergi Picnic.. heheheheheh... Best giler.. Tapi sikit rase terkilan.. Aiman tertinggal baju..!!!

Aiman x dpt MANDiiiiiiiiiii... AAARRRRRRRRRRRRGGHHH!!!

bengang JUGAk rasenyer jelez tgok dieorg mandi!!!.. Nasib Baik Patam tak campak aiman kat dalam air terjun tue.. Kecut jgak aiman.. sb spjg mase Patam duk menyakat aiman.. nk Humban aiman.. uhuhuhuhuh!!!!


ermmmmmm... dalam 3 Jam kiteorg berpicnic.. kiteorg pun siap2 la nk balik.. walaupun aiman tak dapat mandi air terjun tapi aiman rase Best giler..!!! ehheheheh pas2 kiter org pun start discus tuk program mlm tue..

Pada mulanya, Bucuk dapat la join kiterorg mkn mlm, tp malang nye tak dapat disebbkan dia kena jaga adek, uhuhuhuh.. sedey gak.. so kiter org sempat jumper bucuk kat luar rumah jer.. Bucuk SO swEET!!! cute sgt.. SUKER giler bucuk nie... eheheh rase mcm nk cubit2 jer pipi die tue.. heheheh jgn mare yerr bucuk... nanti kite jper lagi k... jgn sedey2...

Destinasi seterusnya, kiterorg cari port nak g mkn, yer laa mkn malam belum lagi nie.. perut aiman yang besar dh berbunyi nie.. hehehehhe.. selain dari tu temujanji seterusnya adalah nak berjumper dgn Pooh, dalam pada masa yang sama Pooh ada klr dgn kwn baik nye Nobita.. (bkan nama sebenar ... heheheheheh!!!!)

kami semua pergi la lepak kat Dataran Ipoh nak perkena Char ke'teow.. tp malang nyer habis.. kiter org mkn la nasi goreng pelbgai jenis, nasi gorng ikan masin laaa, nasi gorng udang laa, nasi goreng cina.. dan bla bla bla...

yang happening nye spjgn mkn, ade jer citer yg kiter org borakkan.. terutamanya Patam dan kafin ade jer modal nk kena kan org, kecian jgak pooh aiman tgok.. tersipu-sipu dia mkn.. heheheh jgn serik yer pooh..!!!

Perut pun dah kenyang, kedai yang kiter org mkn tue pun nk tutup, tunggu mase jer nak halau kiter org... sb kiter org jer yg tinggal hehehehe.. so mlm tu jugak kiter org lepak kat PadangPolo, Ipoh.. malang nye.. sebaik sampai hujan mulai rintik membasahi bumi...

kami hanya sempat bergambar sbgai kenang-kenangan jer... dan dapt la gak beramah mesra dengan Pooh..

Terkejut nyer aiman apabila, AbgMacan kata nak balik Klang malam ni jugak .. sedang kan pada ketika itu jam dah pukul 2.45 pagi... Takut la jugak.. perjalanan bkan nyer dekat , tapi disbbkan ade bbrp hal yang dtg secara mengejut mebtkan abgMacan terpakse balik Klang mlm tue jugak..

Hujan bagai mengetahui perasaan kami smua.. Patam Kafin Pooh Aus dan Aiman sedey gak sb tgh seronok2.. AbgMacan terpakse balik.. Memang ape yg aiman rase .. perjumpaan yang tak dirancang ni, BEST tapi TAK PUAS..!!!

apabila saat bersalam dgn abgMacan perasaan sayu tu mmg ade.. tipu la klu x sedih kan...

selepas abgMacan balik.. Aiman Aus Kafin lepak kat rumah Patam, kiteorg lepak spai kul 5pg.. byk benda yg kiterorg cite.. plg best bab cite Pasal Buah Siput!!! hehehehehe,.. dlm kul 5.15pg aiman kafin aus gerak balik ... Sepanjang perjalanan ade jer benda yg kiter org gelakkan, tp dlm pd masa yg sma kiter org ingat kat abgMacan yg pada masa yg sama abgMacan dlm perjalan balik ke Klang,

setibanya aiman dirumah.. pd pukul 6.32pg aiman terima msg abgMacan, (tanpa edit.. ditiru bulat.. ejaan, titik, koma dan sbgainya.. hehehehe ) , 2 msg yg mbtkan aiman hargai persahabatan ni..

msg 1

"TQ patam.aiman,kafin,aus,bucuk,pooh,nobita and mua yg de kat perak aku dah smpi ngan slmtnya kul 6 pg waktu mongolia hehehehe de mse aku kn dtg sn lg"

msg 2
"alhamdulilah smpi gak tmpt asal s'ngor, abg ucapkan bnyk tima kacih kat aiman ngan mua lynan yg x t'kata spjg abg s'klrga kat sn, abgmntk maaf s'kiranya de pe2 yg aiman x suka bb abg wat t'jah ke sana, halalkn mkn minum..... perak the best hehehe de umur pnjg abg akan jln2 sn lg muah4 bye kte jumpa kat room"

begitu la akhirnya, Perjumpaan yang tak dirancang, semuanya kembali kepada kehidupan biasa, ada yang berkerja, ada yang belajar, ada yang baru nak cari kerja, ada yang.... masing-masing dengan kehidupan masing-masing.. aiman harap satu hari nanti kita semua GENG SELUAR KETAT.. akan berjumpa lagi.... amin.........

theEnd.. episode4

p/s: ermm.. untuk pengetahuan smua, perancangan tlh dibuat utk mengumpulkan kesemua GengSeluarKetat, di satu destinasi pada 8&9 March ini.. hrp2 smua bjln dgn lancar.. utk ketahui dimana kami smua bkumpul ntikan Episode akan datang... LebihPanas Lebih Konterversi LebihGosip... heheheheheh... tungguuuuuuuuuuuuuuu....

1 Kritik!! :

  1. norlina alfan said...

    aku ada nampak gambar patam letak tangan kat bahu macan.. pastu ada gambar macan letak tangan kat bahu patam.

    adoi.. ada pape ke korang nih?? aiman.. leh buat gosip GSK nih.. hahaha..

Blog Widget by LinkWithin