..:: clickz's ::..

Wednesday, June 10, 2009

~^1OO^~


Assallammualaikum ... dan SalamSejahtera pada teman-teman aiman disini .. eNtri ini cukup bermakna pada aiman .. ini kerana Entri ini adalah entri aiman yang ke 100 !! ermm tak sangka pulak kan hehehe byk cerita aiman telah kongsi kan dengan kalian .. dan paling menggembirakan aiman ni , "reality-inmylife" sudah pun ada lebih dari 100 CLiCKZs (follower's) yang mana telah banyak memberi sokongan dan semangat tuk aiman terus menulis diruang maya ini.. wah gitu..

Antaranya Dr.Tina, MissLinda, Apai, Aainaa, Farhana, KakPandot, Biyan, Erin, Edan, Innz, Corey, Atie, Ejay, MushroomSusu, Boo, BuchukBella, mamaTiara

dan...
Adam, Syakiela, Seseorang, B'Jue Corner, ieZ, Seri, Nafsham, Epol294, Ifin, Annas, Amirul, Aianna, Azlina, TheGreen92, Anisnget, iHateLolipop, Azrin, Am, Mrsmeme, Idasm, Zikery, Roy, Zaher, Indera, Judiene, Darez ..

serta... Inche'Mumu, Adznor, hamied, AbgRiz, abgJasa, Naz, Pakcik Kitaro, Zue, Dj.Nash, Hamz, En.Izz, Wawa, InsanBiasa, ImanShah, SetiaSahabat, Malau, Ika, Adlina, AbgIzman, Ca'el ..... Ucapan Jutaan Ribuan TerimaKaseh tuk Semua Clickzs aiman disni tau...

Jangan la kecik hati pulak... aiman tak taip nama korang ... sebenarnya nak sebut semua tapiiiii kebanyakkan nya aiman tak tahu sangat nama manja korang yang MalatOP tue.. nanti salah tulis nama manje nanti kena Saman pulak.. naek Court pulak aiman nie.. heheheh Gurau je.. Jangan Marah tau ....


tak penting pun aiman taip ke tak .. yang paling penting korang semua sentiasa dihati aiman.. wahhh gitu.. feeling nie.. hehehe ...

teman CLiCKZs aiman sayang sayang sayang sangat sangat sangat tau.. tanpa kalian sape la aiman nie.. TQ support Me!! wahh mcm menang anugerah plk heheheh ...

mulai hari aiman berAzam .. hehe akan cuba sedaya upaya untuk update blog dengan kisah-kisah yang lebih sensasi .. wahhh sensasi ke? hehaha hhehe ..!! yang lebih KonterVersi? ada ke? lalala .. hehh haa .. bukan apa aiman nk lebih dekat dengan korang semua .. "biar jauh dimata tapi dekat dihati"

nantikan Anugerah dari aiman khas tuk teman CLiCKZs yang aiman cipta yang tak seberapa tu.. untuk mengeratkan lagi hubungan Alam Maya kita.. .... Tungguuu Kemunculan nya.. heheh...





Kredit Photo: myspace.com/aiman_haQimy
Hak Cipta : reality-inmylife.blogspot.com

10 Kritik!! :

  1. Aainaa Khairunnisa said...

    wah dah entri ke 100....tahniah².....perjalanan ku masih lagi jauh....huhuu...=)

    teruskan ngan entri menarik k....

  2. RainMe LeoBellicose said...

    Gratz bro

  3. aimanhaQimy said...

    TQ rain..

  4. aimanhaQimy said...

    aainaa.. TQ.. ala.. nti aainaa lame2 nti entah2 lebih dari aiamn..

    yer aiman ade byk citer2 menarik nie
    nak kongsi dengan kalian semua,.. heheheheh

  5. Judiene said...

    saudara aiman,
    congrats on ur 100th post..
    hehehe
    keep up da good works n sntiasa share cite best2..
    hihihii

  6. aimanhaQimy said...

    TQ judien

    Ok aiman akan sentiasa Share dengan Judiene dan kengkawan .. hehe..
    nti jgn lupe bace plk heheh :)

  7. Nur Farhana said...

    Aiman sayanggg.. Heehee.. Wah.. Saje jek manje2 erk.. Hahahaha.. Tahniah.. Krana tlah vejaya smpi entry ke-100.. =)

  8. faridz_areez said...

    congrats yer aiman... nak tau x kalu green on9 jer kan, green terus bkak aiman punyer blog koz banyak cerite menarik gitu... anyway congrats again ok..

  9. aimanhaQimy said...

    nk manje2 aiman boleh aje..
    heheh.. nti SI DIA marah nti cam ner?
    aiman x nk klr magazine kata aiman perampas!!! x nak x nak.,,

    heheh :) ape2 pun TQ ..!!

  10. aimanhaQimy said...

    yer ker green.. TQ la ... TQ so Much!!

    ni aiman nk tyer, faridz ni yang thegreen92 tu ke?
    sory salah orag..

    anyway TQ sgt2 yerk.. :) hrp2 nti satu hari leh jper kawan2 aiman kat sini heheheh :)

Blog Widget by LinkWithin