..:: clickz's ::..

Monday, June 15, 2009

+ lagi aWarD !!!

yEAHHHHHHHHH!!! aiman dapat Anugerah lagi.. ermm hari tu dah dapat dah 5 Anugerah dari CLiCKZs (follower's) aiman ... tapi kali ni tambah lagi 2.. Suke sangat sangat... hehe

Lihat la Dunia.. Aiman menang lagi !!! Wahh copyright betoi aiman ni .. hehehe "OVER`ACT" sungguh.. maaf yerr.. biasa la aiman over Xcited.. Ok laa.. untuk kali ini Anugerah tersebut datang nya dari 2 Wanita yang amat disegani.. wah gitu.. Mereka adalah... Jeng Jeng Jeng...


Anugerah Istimewa dari Aainaa

Anugerah yang ke 6 ini, pemberian Istimewa dari Aainaa .. terima kasih la diatas anugerah yang tak ternilai harganya ini kalau nak dibandingkan dengan persahabatan yang terjalin diruang maya ini.. Aiman tak sangka la jugak, kerana "Nama" AimanhaQimy terselit dalam penerimaan yang istimewa ini..

Aainaa ni seringkali menjadi peneman aiman ketika aiman sunyi dan selalu juga meninggalkan pesanan di kotak pesanan tak kira la di "Myspace" mahu pun di "Facebook" .. Terima Kasih Aainaa harap2 dengan pemberian Anugerah ini akan lebih mengeratkan lagi silatulrahim yang terjalin antara kita.. wahh gitu hehe
..

Anugerah Istimewa dari Erin

Anugerah yang ke7 ini pula, adalah dari sahabat yang tak pernah lupa bertanyakan khabar kepada aiman ketika dirinya "OnLiNe" .. kadang-kadang tu beliau siap meminta maaf kalau dia tidak sempat jengguk aiman di sini dengan meninggalkan pesanan di ruang "jOm gOsip" .. kadang2 tue terharu tau dengan kata-katanya, ini kerana beliau menghormati kawan-kawan disekelilingnya .. "so sWeet..."

aiman selesa dengan kehadiran beliau.. Beliau yang aiman maksdudkan tak lain tak bukan ERiN.. Terima Kasih Erin kerana meninggalkan pesanan diruang "jOm gOsip" untuk mengambil Anugerah ini.. Abang Aiman dah ambik dah.. heheheh maaf lambat letak kat sini yerk... Terima Kasih sangat2 yerk Adek Erin ..


ermm.. itu la dia 2 anugerah yang aiman terima baru-baru ini .. ini menjadikan aiman telah menerima sebanyak 7 anugerah daripada Sahabat-sahabat CLiCKZs aiman disini.. Terima kasih diatas pemberian anda semua.. aiman amat2 menghargainya..

aiman pun tengah memikirkan sesuatu Bagaiman hendak meletakkan kesemua anugerah ini di "Layout" blog aiman nie.. dan juga nantikan kemunculan Anugerah Istimewa dari aiman pula tuk kalian yerk hehehe... Tungguuuuuuuuu....

12 Kritik!! :

  1. Aainaa Khairunnisa said...

    disegani ke? heheee...=)

  2. aimanhaQimy said...

    yer laaa..
    di segani gitu hehehe hahaha.. :)
    aper2 pun TERIMA KASIH yerk ..

  3. Aainaa Khairunnisa said...

    hahaaa...cam klako jek bunyinya disegani...same²....=)

  4. aimanhaQimy said...

    kelakar ke?
    x de laa... ok kan..
    di segani mak ne nye HEBAT!!!
    hehehe,.. :)

  5. Aainaa Khairunnisa said...

    hebat ke aainaa ni? owh tidak...ku biasa² saja.....

  6. aimanhaQimy said...

    wahh merendah diri gitu.. hehe

  7. Judiene said...

    wahhhh aiman
    bro, congrats yerr
    cm menang Grammy plak
    hehehe..

    :D

  8. aimanhaQimy said...

    heheheh :) yer judiene,,
    aiman menghargai semua nya dari kawan2 disni.. hehe :)

    heheh :)

  9. Erin said...

    Waa abg aiman erin nie sweet ker? hahaha thx u kerna puji erin cam tue~ hehe xde la sama2 je abg aiman deserved it gak kerna jadi sahabat setia blog erin hehe :D take care ya~

  10. aimanhaQimy said...

    mmg sweettttttttttt sgt2.. hehehe :)
    PUJIAN iklas dari hati yang suci nie.. heheheh :) TERIMA KSIH la jengguk aiman kat sini ehehhe :) ..

  11. aimanhaQimy said...

    ohhhhhhhhh my GOD!!! aiman dapat award lagi? btoi ker nie?
    laaaaaaaaaaa... terima kseh la erinnnnnn..

  12. a!n said...

    wah..jeles nyew..

Blog Widget by LinkWithin