..:: clickz's ::..

Friday, May 15, 2009

CiNTA 3 BuCU ?

"stlh percintaan tepOn dgn pOoh diHalang eheheh!!! (dibawah nie adalah dbukti hasil undian anda untuk menentukan JODOH tepon+pooh telah berakhir heheeh maen2 jer laaa..) .... adakah kini tepOn beralih arah?...dan sape plk wanita yang berbaju hijau dibawah nie ni? tidakkkkk!!!!!"
haa'aa korang smua ingat tak gambar yang kat atas nie? aiman ade letak gambar ini diruang triVia ditepi kiri blog aiman ni aiman rase dah berbulan2 kot hehe.. mungkin korang semua tertanya2 kan saper plk minah yang berbaju hijau nie kan? Adakah Skandel baru tepon?

Maaf laa lame betoi gambar ni terperap kan.. lameeeee sgt2 .. bkn ade ape2 yang membantut kan aiman tapi mmg sengaja aiman perap kan.. hehehe..!!! Ok hari ini aiman tunjukkan sape kah gerangan nye.. heheh !!!

aaahah Minah yang berbaju kurung hijau bertudung Gelap nie kak Ryuda rupernyer.. sebenar nya gambar ini diambil ketika mereka sedang bermadu asmara ditman bunga heheh .. tak ajak aiman pun ? majok laaaaa.. uhuhuhhu.. bukan maen dieorg nie yerk.. lagi satu hOt stOry tepOn bukannye bemadu asmara seOrang je tau, tapi die ajak gak skandel die yang laen aiyoooooooo.. BUayA daRat laut betoi laa TepOn nie heheh.. jgn marah yerk..

Wowwwwwwww.. tepOn ada jugak bwk poOh nie? ape sudah jadi nier..? Gosip nieeeee?? wakakakaaa... hehehe.. pOoh yang berdandan serba biru tue.. haaaa gambar kat atas nie menampak kan dieorang mmg ade skandel kan.. heheheh bukan maen pOse.. mesra gituuu mengerikannn.. HeBATTTTTTTTTT!!! ehhehe ala2 sariMah plak heheh...

ALAMAK ni sudah jadi cinta 3 BUCU nie hehehhe... lalalala.. TepOn sonok la tue.. aiman nO cOmment? plzzz nO camera.. hehehe... aiman tak tau ape akan jadi slps nie? adakah mereka harus bergilir2.. hehehe ataupun salah seorg mengundurkan diri demi kebahagian masing masing... uhuhuhuh sedey la plk kan mcm citer hindustan nie.. uhuhuhuh .. tiisuuu plzzzzzzzz..

Okey walau ape jua yang berlaku mereka bertiga TETAP family GengSeluarKetat yang aiman sayangi.. TepOn PoOh Ryuda.. muahzzzzzzxxx... ermmm sebenarnya kan tiada ape pun yang berlaku antara mereka ini... semua nya hanya rekaan aiman semata2 hahaaaha.. tiada kena mengena yang hidup mahupun yang telah pergi.. Jangan marah yerk... smileeeeeeee... alamak laaariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii..... nti kita jumper lagi yerkkk.. dgn gOsip2 yang lebih HebAtttttttttttttttt dari Family GengSeluarKetat... alamak sbung laaariiiiiiiiiiiiiiiiii.. hehehe...


Info Photo: Gambar 1 : di Gath Pertama GengSeluarKetat,
Gambar 2-6 : sekitar di majlis konvokesyen sepupu Ryuda

kredit Photo : Arkib GengSeluarKetat 2009
HakCipta : reality-inmylife.blogspot.com

1 Kritik!! :

  1. norlina alfan said...

    uwaaa... kande tepon tak bawak dinde... bawak madu sulung dgn madu nombor 3 je..uwaaa.. nak mintak cerai ler camni. wek!

Blog Widget by LinkWithin