..:: clickz's ::..

Tuesday, May 12, 2009

triVia - prOps tangga ke ?

triVia
Pose kat tangga je ke?


ermmmmm heheh Trivia kembali lagi dengan gambar yang lebih hebat!!! heeheh.. dan gambar ini sungguh eXclusive!!

hari ni aiman nk sahabat2 aiman di sini berTeka teki dengan.. TriVia: Pose kat tangga je ke? Siapakah beliau? klu yang boleh aiman berikan disini bukan apa tak boleh lebih-lebih nti korang cepat tau sahabat2 aiman ni pandai2 belaka kan.. eeheh Jadi klu tuk gambar diatas klu dia adalah:

1. Seorang artis Wanita
2. Profession Penyayi
3. Gambar ini diambil sekitar tahun 1980an


uhhh.. cukup2 tu sahaja klu yang aiman boleh beri .. Jadi aiman nantikan jawapan Anda..


Kredit Photo : kOleksi Peribadi keluarga aimanhaQimy
HakCipta : reality-inmylife.blogspot.com

18 Kritik!! :

  1. Nur Farhana Abdullah said...

    Aimannn.. Ni ape gambar dgn klue x cukup nih.. Igt ni mata alien ke blh teka gambar tu.. Susah banget wooo.. Huk huk huk..

    Hurrmm.. Sape eh? Haha.. Bantai jek laa ek.. Norsheila amin.. Hak hak hak.. Knal ke? =p

  2. eye^na said...

    adush payah ni...artis ni popular zaman 80 an ke? aisyah?

  3. aimanhaQimy said...

    farhana!!! wOw....... peneka petama heheh... ermmmmmmm.. kenal laaa.. yang nyayi lag rambu ramba tu kan, heheh.. fArhana tgu kan jwapan nyer yerkkkkk.. heheheh

  4. aimanhaQimy said...

    eya^na, peneka ke2.. Wow.. farhana n eye^na berlumba-lumba npak.. heheheh... baguz22.. syg korang ber2 heheheh,, mane aPAi ? HEHEHE

  5. buchuk said...

    err aiman chuk lahir taon 90,kan chuk da kate amek la yg latest2 nieh.hehe,susa oo mau teka :)

  6. eye^na said...

    klu skit sangatla aiman...payah nak teka....tambah la skit klu lagi...fairuz? tanya farhana....huhu...;p

  7. norlina alfan said...

    adoi.. akak nak teka pun naik juling nih...

    erm.. rohana jalil?

  8. aimanhaQimy said...

    HEHEHEHE... chuk niee... nak kata aiman dah tu ala yerk.. kurang asam hehehe :)

  9. aimanhaQimy said...

    ooo... alaaa eye^na nie.. teka dulu yerk.. hehehe :) ... KENA TANYER FARHANA ,. jeng jeng jeng,, hehehehe

  10. aimanhaQimy said...

    ooo... alaaa eye^na nie.. teka dulu yerk.. hehehe :) ... KENA TANYER FARHANA ,. jeng jeng jeng,, hehehehe

  11. aimanhaQimy said...

    alaaa.. akak nie.. jgn la sapi juling kak hehehehe

  12. Nur Farhana Abdullah said...

    Hamboi3.. Dok wat skandalisme kat sini yerk kamu brdua.. Ishk3.. X elok tue.. Apai kat kmpung laa aiman.. Smlm ptang de on9 kat cbox de.. Awat x join? Heehee.. =p

    Aainaa.. Knal tak? Ssh kan aainaa? Huuhuu.. Takpe3.. Teka lagik..

    *Sayang aiman dan aainaa jugak.. Mmuuahhxxx..*

  13. aimanhaQimy said...

    oo yer kerr..? ermmm rindu kat apai.. farhana bkn aiman k.. aainaa @ eye^na yang mula kan dulu.. aiman ikut +sokong jer laaa heheheheh

  14. eye^na said...

    erk...aainaa plak kene....aainaa srh tanya farhana sebab semalam dier ader masa tuan umah tu balik kejap singgah umah dier...aainaa tak sempat...heheee...sayang kamu berdua jugak....=)rindu fairuz gak....takleh nak kenekan dier....;p

  15. Nur Farhana Abdullah said...

    Haaa.. Nengok2.. Sape sebeno-benonye yg rindu dendam sama apai nih.. Hak hak hak.. Aainaa dan aiman.. Wuahahaha..Farhana rindu gak.. Huuhuu..

    Aiman.. Jwapannye cepatan.. Gue udag enggak saber nih.. =p

  16. eye^na said...

    poyolah farhana....kita seme sama² rindu kat fairuz...huhuu..takleh nak huru harakan umah dier...huhuuu....rindu....
    erk...tetiba...=)

  17. aimanhaQimy said...

    ermmm ok farhana n aainaa jgn nk gado2 k.. bwk bertenang k.. haaa.. smua rindukan apai,.. klu apai baca msg nie mesti mraung die hehhehe...

    farhana nk tau jwpan sabo dong.. jgn ribut2 seh,, hehehehe :)

  18. eye^na said...

    aiman...nk tau jawapannya apa......

    fairuz mesti terharu giler bila baca komen² kat sini....huhuuu...;p

Blog Widget by LinkWithin