..:: clickz's ::..

Saturday, May 9, 2009

triVia: kANG2 DiA tak inGAt ? ~ nOoRkumalasaRi ~

triVia
sape la agak nyer?

"ermm.. korang ingat sape la agak nya yer pic kat atas nie yerk..? cuba la teka erk.. hehehehahheh.. aiman bg klu yek.. seorang Pelakon Wanita yang Hebat sekitar 80an.. Pix exclusive ini saja aiman letak yer la nk share dengan korang semua.."


haaa.. tu klu dan gambar yang aiman bg 4 hari lepas dan hari ni aiman bg jwpan nye yer.. heheheh



Noorkumalasari
gambar ini diambil pada Disember 1989


Pandai la korang berdua Teka farHana & eye^na mberi jwpan yang Tepat !! Apai bg 2 jwpan so x leh diterima pakai.. Erin teka dato siti nurhaliza.. jauh sangat tu dek.. web jawab x tau plk.. hehe coba lagi k.. ehehhe.. pada yang laen nk cOba tgu pix akan datang yer.. coz byk lagi pix yang korang tak pernah lihat dimana2 pun sebelum ini ..mmg very EXCLUSIVE hanya disini.. so nantikan nya.. heheheheh



Kredit Photo : kOleksi peribadi keluarga aimanhaQimy
HakCipta : reality-inmylife.blogspot.com

4 Kritik!! :

  1. Nur Farhana Abdullah said...

    Yeay.. Adiahnye mane encik aiman? Heehee.. =p

    Aiman.. Aril dpt masuk AF msuk.. Apa prasaan anda.. Heehee.. Lagi satu, yg principal tiara dok beriya-iya nangis mggu lpas tu propa jek la eh? Kalo btol, mmg hebat btol putri gunung ledang tu berlakon..

  2. eye^na said...

    ha kan betul....
    tq aiman...nak hadiah...erk...tetiba...=p

  3. aimanhaQimy said...

    ooooooooo nk hadiah yek? :) nti bile kiter jper aiman bg yerkkk.. bile yek nk jper nie.. heheheh !!!

  4. aimanhaQimy said...

    PERASAAN !!! mmg x brp suker laaa.. skrg nie kalu tgok AF .. kiter bukan tgok PROGRAM REALITI dah tp tgok drama hujung minggu... dh x fell dah.. klu kantoi pun dieorg ader jer alsan nyer.. x leh nk bt perr.. hanya TUHAN je la yg tau kan,,

Blog Widget by LinkWithin