..:: clickz's ::..

Tuesday, May 19, 2009

mlm ni nk bt apE yerk ?



ermm selepas berakhirnya, Akademi Fantasia musim ke7 sabtu lalu.. hidup Aiman tak karuan .. heheeh .. utk pengetahuan smua aiman mmg HardcOre fanz Akademi Fantasia sejak musim pertama lagi.. Aiman tak berselera la nak tengok program realiti lain.. macam tak BEST je... opsss soRy sebb berlaku jujur!! hehehe lantak laaa org nak kata ape kat Akademi Fantasia tapi aiman mmg minat habis dengan Rancangan ini ... Akademi Fantasia mmg dekat dihati Peminat-peminat nya....

Aiman Ulangi Aiman sukerkan Rancangan ini sahaja maksud aiman disini sukekan format Asal Rancangan ni tp aiman tak suke la sangat kalau ade Perkara-perkara tertentu seperti kalau ia dirancang ke .. atau pun kalau ianya berlebih2 seperti menonton Drama gitu heheh.. aPe2pun AkademiFantasia tidak pernah mengecewakan Penontonnya...

Aiman pun tak tahu la ape punye Aura yang ade kat Akademi ni.. kite akan rase suke marah geram bila kita tengok Akademi Fantasia... yang paling kita tak percaya kadang-kadang kita boleh menitiskan airmata bila kita tengok semangat dan kesungguhan mereka.. betol tak? klau tak betoi pun... "Ade Aku Kesah..!!" "cak! cak!! Cak!!!" heheheh!!! sOry AzwanAli pinjam jap Tagline tu hehehe...



nak citer la sikit kan selama 10 minggu kalau jam kul 9 mlm je aiman dah tercegat kat depan TV nak tgok DIARI akademiFantasia musim ke7 di Astro Ria utk hari Isnin-Jumaat pastu kalu sabtu tgok Konsert Mingguan dan kalau Ahad pulak tgok Diari Int.. klu tuk Diari EXT aiman jarang tgok sb tak suke la klu berdebat2 nie.. Debat macam mane pun AkademiFantasia tetap jugak macam tue.. hehe..

Tahun ini Sarimah buat Best tuk rakaman Diari HEbATT! wat saspen jerrr.. ehheh ader gaya Sarimah tak? mengeriiiikan heheh Tahniah Kak Mah .. beliau patut diberi Pujian diatas Usahanya bagi mengendalikan Diari untuk program realiti No1 Negara... tePukan gemUruh aiman berikan kat kakMah kiter nie hehehe.. hrp2 untuk tahun hadapan kakMah la juga jadi Pengacaranya yerk.. Heeebaaattt !!!!


Akademi Fantasia dah abiss.. dh msuk hari ke2 aiman tak tahu la nk buat ape uhuhuh .. semalam tuk mengisi mase yg ader hehee aiman on9 kat Yahoo Massenger itu pun sb nk lepas kan ke-Boring-an! ke-Bosan-an! dan ke-tensen-an yang melampau.. hehehe nasib baek laa ade Tepon dan BuchukBella (2adekberadek dari family GengSeluarKetat) tuk bOrak2 kosOng ehheeh.. dan bertanyakan khbar..

pastu berGosip pulak dengan Blogger Terkenal ehhehe iaitu Aainaa dan Farhana.. tp malang nya Apai tak ade pulak semalam .... kalau ada .. lagi hebat GOsiP semlam hehe.. tajuk GoSiP mmg Gempak "Farhana Pukau kan ... ?? " opssss Rahsia..!!! hehehhe... sape pulak yg main pukau nie.. heheh.. yang paling penting sape pukau sape nie hehehe.. lalala.. jangan marah yerk Farhana aiman gurau je nie.. heheh ..

ermm malam ni nak buat aper yerk.. ?.. ermmm.....


kredit Photo: klubbkidd
kredit Video: Youtube

7 Kritik!! :

  1. Aainaa Khairunnisa said...

    wah..wah...wah...camner aainaa leh termasuk dalam ini citer ni? heheee...wah ader gosip siap tu...sayangnya tak cukup korum la plak semalam...=)

  2. aimanhaQimy said...

    ops.... aainaa nie laju jerk yerk... klu gOsip bkan maen lagi hhehehe... :)

  3. Aainaa Khairunnisa said...

    eh..ader aiman...huhuuu....;p

  4. Nur Farhana said...

    Apa??? Namaku di sini? Brsama tjuk gosip hangat asia??? Alah.. Apsal tak abeskan jek tjuk gosip tu.. Baru gempak.. Hak hak hak.. Tu laa.. Apai xdak.. X cukup korum.. Uwaaa..

    Aainaa kalo bab gosip de laju sket.. Haha..

    Aiman.. Aainaa soh kita pi KL terjah apai.. Surprise besday celebration.. Hak hak hak.. =p

  5. aimanhaQimy said...

    aainaa .. aiman sentiase ade eheheh :) aiman di maneeeee,,,!! hahahah

  6. aimanhaQimy said...

    ehh mcm mane farhana leh tau besday nie? aiman x tau pun.. aainaa tau x? heheheh .. :)

    wah nk buat kejutan ke nie?
    biar betoii.. heheheh :) bkn ke apai blik kg ker?

  7. Aainaa Khairunnisa said...

    aainaa tau la enAiman...
    fairuz ader kl la aiman...wah citer kat sini ti tak surprise la kalo fairuz baca ni...huhuu....kat blog dier dier de bgtau show dier....

Blog Widget by LinkWithin