..:: clickz's ::..

Thursday, May 14, 2009

My 1st tOP 5 AWARD'z

assallammualaikum.. semua sahabat2 aiman disini.. Entri kali ini aiman nak buat satu penghargaan istimewa kapada 5 sahabat blogger aiman yang telah memberi aiman Anugerah mereka kepada aiman yang baru mereka kenali ini heheh.. gembira sangat-sangat k..

sebenar nya aiman tgh cari ruang untuk letakkan anugerah-anugerah nie di ruang legar blog aiman nie hehhe.. tak tahu mcm mane kan.. yer laa layout yang sekarang nie macam terhad sempit kan? mkin aiman kena tukar layout ke cari yang lebih banyak ruang yang boleh diisi banyak benda kan... uhuhuh :( ermm tgok la cam ne nti yerk ehheeh... :) hehe..


Ok nak cerita sikit tuk anugerah yang nie bukan apa anugerah ini istimewa sikit.. ini kerana anugerah yang ini adalah anugerah aiman yang pertama sekali yang aiman terima dari kalangan blogger Malaysia.. mase 1st time tau aiman adlh antara yang dapat mmg hapy la kan..yer la bkn mudah org nk bagi apa2 kat kita ni pulak orang yang kita baru kenal.. mukin dgn cara ni pun dapat mengeratkan lagi kengkawan kita kat sini kan .. ape2 pun TQ edanCoba kerana bagi Anugerah nie kat aiman k..
TQ! mmg istimewa aiman hargai sangat-sangat



anugerah yang ke2 adalah dari innz, selepas itu anugerah ke3 dari buchuk bella, kemudian nya anugerah ke4 dari mushroom susu dan yang terbaru anugerah ke5 dari boo... Terima Kasih byk2 k.. aiman akan percepatkan ruang tuk letak anugerah2 nie diblog aiman nanti.. aiman Hargai kesemua anugerah-anugerah yang diberi oleh sahabat2 aiman disini tau.. JutaanTerimaKasih aiman ucapkan

selepas ini mkin aiman akan wujudkan 1 Anugerah Istimewa tuk membalas balik anugerah-anugerah ini dan untuk semua yang menjadi CLiCKSZ aiman disini .. yer la takkan kiter sahaja yang menerima kan mesti jugak kiter pun memberi.. dgn cara itu kiter boleh mengingati antara satu dengan yang lain betul tak?.. lagi pun aiman ber blog ni bukan nya nak cari Musuh tapi nak ramai kan lagi kawan yang sudah ada nie .. byk pulak coloteh merepek aiman ni... ehhehe

ermmm aiman pun sedang edit dan plan satu pic yang istimewa utk menjadikan Anugerah dari aiman utk kwn2 aiman disini... tak tau la cam ner kan.. cantek ker tak cantek ker.. hehehe.. so nantikan nyer... yang aiman Takutkan nanti tak saper yang sudi terima Anugerah Aiman tu.. buat malu je kan.... uhuhuh ... :( insyaAllah aiman akan wujud kan jugak Anugerah itu dengan kadar segera ok.. hehehe.. Terima Kasih Semua.. sayang korang semua muazzzzxxxxxxxx ....

salam sayang dari
aimanhaQimy

3 Kritik!! :

  1. aimanhaQimy said...

    JUTAAN TERIMA KASIH!! TQ SO MUCH pada semua yang telah memberi Anugerah ini dan juga pada kesemua kawan 2 kat sini.. sayang korang semUa.. keep In Touch yerk... muazzzxxxx

  2. I n n z said...

    aiman,nk cipika cipiki leyh ?
    ngee ~
    thx juge sudi amek award dr innz yg x seberapa tue :)

  3. edancoba said...

    Aiman mmg layak trima AWARD tue..
    kita kn kwn... tul x?
    :D

    well keep in touch k..
    senang2 nnt kite story2 lah sama2 kat blog kiter ekk..!!! :)

Blog Widget by LinkWithin